NUJNO OBVESTILO !

NUJNO OBVESTILO !

OMEJEN DOSTOP V AMBULANTE V DUPLEKU  – UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA OKUŽBE Z KORONAVIRUSOM !

Več o tem,…

Da bi kar najbolj omejili možnosti širjenja okužbe s koronavirusom (SARS-CoV-2), smo v prostorih ambulant v Dupleku uvedli nekatere ukrepe in priporočila:

  • Do preklica je zaprt glavni vhod v ambulante, vstop pacientov v prostor ambulant je možen le po predhodnem pogovoru z zdravstvenim delavcem.
  • Do preklica smo prenehali z naročanjem vseh ne nujnih bolnikov.
  • Do preklica ni več možen odvzem krvi za ne nujni laboratorij ob sredah in petkih ! Nujno potrebne laboratorije bodo naši bolniki opravili v ZD Mariboru, po predhodnem dogovoru z našim strokovnim osebjem.
  • V prostore naših ambulant in čakalnico lahko vstopajo le pacienti, ki so predhodno dogovorjeni po telefonu ali e-pošti in nimajo znakov morebitne respiratorno okužbe   okužbe s koronavirusom.
  • Vsi pacienti, kateri imajo respiratorne znake (vročina, kašelj, nahod, itd.), ne vstopajo v prostore ambulant ampak ostanejo doma in se po telefonu posvetujejo z našim strokovnim osebjem !

Dostopnost naših storitev v razmerah epidemije s koronavirusom (SARS-CoV-2):

  • Zaenkrat bodo ambulante delali v delno prilagojenem urniku, stvari pa se znajo spreminjati na dnevnem nivoju (odvisno od navodila Ministrstva za zdravje).
  • Spremljajte obvestila glede urnika na telefonskem odzivniku in na oglasni deski ambulant !
  • V primeru, da ste oboleli in imate možnost elektronskega komuniciranja pišite na elektronski naslov: sprejem@savamed.si o nujnih podrobnostih vašega obolenja.
  • V primeru, da te možnosti nimate, pokličite na telefonsko številko ambulante na 02/620 2490 in spremljajte navodila našega strokovnega medicinskega osebja.

Prosimo za potrpežljivost, saj pričakujemo večjo obremenjenost telefonskih linij !

V času nedelovanja ambulante družinske medicine lahko pacienti pokličejo ambulanto za splošno nujno medicinsko pomoč na tel. št. 02/333 18 09.

V primeru nujne medicinske pomoči pokličite telefonsko številko 112.

SAVA MED, zdravstvene storitve in svetovanje, d.o.o.

NASLOV
Cesta k Dravi 8,
2241 Spodnji Duplek

E-MAIL
sprejem@savamed.si

TELEFON
+386 (02) 620 2490

Copyright by SAVA MED, d.o.o. 2019. All rights reserved.